پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

اجرای طرح "سلامت نوروزی" تا ۲۵ فروردین/ فعالیت پایگاه‌های اورژانس در تعطیلات نوروز

وزیر بهداشت با اشاره به آغاز طرح سلامت نوروزی و تداوم آن تا ۲۵ فروردین ماه گفت: در طرح سلامت نوروزی، ۳ هزار و ۳۴۵ پایگاه اورژانس و ۴ پایگاه ویژه سلامت نوروزی در کلانشهرها و ۲ پایگاه ویژه در شهرهای کوچک فعال خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 17
کد خبر: ۲۳۳۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین‌اللهی امروز در بازدید از واحد ارتباطات مردمی اورژانس استان تهران با بیان این که طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت از 24 اسفند شروع شده و تا 25 فروردین ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: اورژانس کشور تا امروز در قالب طرح سلامت نوروزی 56 هزار و 117 ماموریت انجام داده است که 10 هزار و 600 ماموریت یعنی 23 درصد آن مربوط به حوادث جاده‌ای و ترافیکی بوده است.

 

وی افزود: در طرح سلامت نوروزی، 3 هزارو 345 پایگاه اورژانس، 4 پایگاه ویژه سلامت نوروزی در کلانشهرها و 2 پایگاه ویژه در شهرهای کوچک، هزار و 904 پایگاه‌ جاده‌ای و 5 هزار و 700 آمبولانس، فعال خواهند بود.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: همچنین 52 دستگاه بالگرد هوایی، 2 دستگاه بال ثابت و 64 اتوبوس آمبولانس‌ که عملکردی همچون بیمارستان سیار دارند، برای ایام نوروزی پیش ‌بینی شده است.

 

وی گفت: 300 ایستگاه جامع سلامت در شهرهای پرمسافر و مراکز استان‌ها با حضور تیم‌های بهداشت و درمان آماده ارائه خدمات بهداشتی و درمانی‌اند که مرتباً از طریق ستاد رصد می‌‌شوند.

 

عین‌اللهی از پوشش جاده‌‌های کشور توسط اورژانس هوایی خبر داد و افزود: علاوه بر پایگاه‌‌های موجود، امکاناتی از جمله انواع آمبولانس‌ها، اتوبوس آمبولانس‌ها و پایگاه‌‌های موقت در اماکن پرتردد در ایام نوروز فعال خواهند بود تا انتقال بیماران اورژانسی یا مصدومین حوادث ترافیکی با مشکل مواجه نشود.

 

وی بیان کرد: پیشگیری از بروز حوادث اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل سبک زندگی در ایام تعطیلات شامل تغذیه، ساعات خواب و مدت زمان رانندگی اهمیت ویژه‌ای دارد. در همین راستا اطلاعاتی که از اورژانس به دست می‌آید بسیار ارزشمند است و به زودی مرکز تحقیقات اورژانس کشور تأسیس و این اطلاعات جمع‌آوری خواهد شد زیرا برای پیشگیری از بسیاری از حوادث مؤثر خواهد بود.

 

به گفته وزیر بهداشت، طرح سلامت نوروزی با همکاری سه حوزه بهداشت، درمان و اورژانس طراحی شده و مسئولیت این سه حوزه به عهده معاونان بهداشت، درمان و سازمان اورژانس کشور خواهد بود، همگام با آنها در تمامی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی، کمیته سلامت نوروزی ایجاد شده است که در این کمیته به ‌صورت 24 ساعته تمام مشکلات حوزه سلامت در استان‌ها، رصد می‌شود. همچنین ایمنی موادغذایی و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از غذا، از جمله مهم‌ترین مباحث حوزه بهداشت است که توسط تیم‌های بهداشت محیط نظارت خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده